top of page
houten vloer

Salsa Brisa | Dance Academy

Lesrooster

Bekijk hier ons lesrooster voor het huidige seizoen.

 Je kunt hieronder terugvinden op welke dagen er welke lessen worden gegeven. Wanneer je een les wilt boeken zul je je moeten inschrijven en een lespakket moeten kiezen.

Wij geven les op 2 locaties in Maastricht:

  1. La Mulata , Tongerseweg 346 (hoofd locatie) 

  2. Dn Hiemel, st. Bernardusstraat 24A

 

Bekijk dus goed op welke locatie je les wordt gegeven. Weet je niet welk level je moet kiezen? Bekijk dan ons advies over de verschillende levels bij meest gestelde vragen.

Het rooster wordt getoond per week. Kies een datum om te zien welke les er gegeven wordt!

Lesrooster

Veel gestelde vragen

1. Welk level moet ik kiezen?

Weet je niet welk level je moeten kiezen? Hieronder leggen we het graag aan je uit! Beginners level 1: Beginners level 1 is voor mensen die nog nooit les hebben gevolgd. We leggen de focus vooral op de basis en je krijgt op een rustig tempo alle basisstappen geleerd. Advies is minimaal één seizoen van 8 weken te volgen voor je verder gaat. Beginners level 2: Beginners level 2 is de follow-up op level 1. We adviseren je minimaal 8 of zelfs 16 weken danservaring te hebben voor je aan beginners level 2 begint. Het is belangrijk om de basis goed onder de knie te hebben, hier worden de lessen van level 2 op gebaseerd. In level 2 krijg je nog meer nieuwe basisstappen geleerd en leggen we de focus naast de basis vooral ook op techniek. Beginners level 3: Beginners level 3 is de follow-up op level 2, minimale danservaring is 16-24 weken te hebben. De basisstappen worden nog verder uitgebreid en de focus komt vooral te liggen op de techniek en styling van de dans. Voor je verder gaat is het aan te raden de beginner levels (1-2-3) nogmaals te volgen. Hoe beter je basis is, hoe makkelijker de dans wordt en hoe sneller je kunt doorgroeien. Intermediate: Voor intermediate level 1 te volgen, adviseren we een danservaring van minimaal 6 maanden tot 1 jaar te hebben. De basisstappen moeten er volledig in zitten en geen vragen meer oproepen. De passen en figuren worden intenser en sneller. De focus wordt vooral gelegd op techniek, beweging, spinning en styling. Advanced: Advanced is dansen op hoog niveau. We adviseren hier een minimale danservaring van +2 jaar. De basisstappen moeten er volledig in zitten en geen vragen meer oproepen. De passen en figuren zijn intens en op een hoog (show) niveau. De focus wordt vooral gelegd op techniek, beweging, spinning en styling.

bottom of page