top of page

Salsa Brisa | Dance Academy

Onze Danslessen

Ben je opzoek naar Salsa, Bachata, Ladystyling of Belly-dancing lessen? Dan ben je bij Salsa Brisa aan het juiste adres! Of je nu beginner of gevorderde bent, wij hebben voor iedereen de perfecte les. Wij hebben 2 leslocaties in Maastricht: La Mulata (hoofd locatie) & Dn Hiemel. 

Bekijk hieronder welke lessen wij aanbieden. Je kunt de lessen filteren op locatie; zo weet je precies waar je zijn moet en kun je filteren op de locatie die voor jou het beste in de planning past, wel zo handig!

We leggen je graag de verschillen tussen de levels uit zodat je gemakkelijk je les kunt kiezen. 

Tip: Ben je niet zeker welk level voor jou geschikt is? Kies dan altijd een level lager om te beginnen!

Het antwoordt op deze en meer veel gestelde vragen vind je hier!

Danslessen
 • Level 2 is voor de follow up op level 1. Advies is een minimale dans e...

 • ‍Level 1 is voor mensen die nog nooit les gevolgd hebben.

 • Salsa Advanced is voor de follow up op Salsa Intermediate.

 • Level 3 is voor de follow up op level 2. Advies is een minimale dans e...

 • Salsa Intermediate is de follow up op Salsa beginners level 3.

 • Voor alle dames die hun Ladystyling skills willen verbeteren: This one...


 • Bachata Intermediate is de follow up op Bachata beginners level 3.

 • Level 2 is voor de follow up op level 1. Advies is een minimale dans e...

 • Level 3 is voor de follow up op level 2. Advies is een minimale dans e...

 • ‍Level 1 is voor mensen die nog nooit les gevolgd hebben.

 • Bachata Advanced is de follow up op Bachata Intermediate.

Elegante dansers

Veel gestelde vragen

1. Welk level moet ik kiezen?

Weet je niet welk level je moeten kiezen? Hieronder leggen we het graag aan je uit! Beginners level 1: Beginners level 1 is voor mensen die nog nooit les hebben gevolgd. We leggen de focus vooral op de basis en je krijgt op een rustig tempo alle basisstappen geleerd. Advies is minimaal één seizoen van 8 weken te volgen voor je verder gaat. Beginners level 2: Beginners level 2 is de follow-up op level 1. We adviseren je minimaal 8 of zelfs 16 weken danservaring te hebben voor je aan beginners level 2 begint. Het is belangrijk om de basis goed onder de knie te hebben, hier worden de lessen van level 2 op gebaseerd. In level 2 krijg je nog meer nieuwe basisstappen geleerd en leggen we de focus naast de basis vooral ook op techniek. Beginners level 3: Beginners level 3 is de follow-up op level 2, minimale danservaring is 16-24 weken te hebben. De basisstappen worden nog verder uitgebreid en de focus komt vooral te liggen op de techniek en styling van de dans. Voor je verder gaat is het aan te raden de beginner levels (1-2-3) nogmaals te volgen. Hoe beter je basis is, hoe makkelijker de dans wordt en hoe sneller je kunt doorgroeien. Intermediate: Voor intermediate level 1 te volgen, adviseren we een danservaring van minimaal 6 maanden tot 1 jaar te hebben. De basisstappen moeten er volledig in zitten en geen vragen meer oproepen. De passen en figuren worden intenser en sneller. De focus wordt vooral gelegd op techniek, beweging, spinning en styling. Advanced: Advanced is dansen op hoog niveau. We adviseren hier een minimale danservaring van +2 jaar. De basisstappen moeten er volledig in zitten en geen vragen meer oproepen. De passen en figuren zijn intens en op een hoog (show) niveau. De focus wordt vooral gelegd op techniek, beweging, spinning en styling.

bottom of page