top of page

Salsa Brisa | presents

Sardinia Festival 2023

¡Vamos!

Ben jij klaar voor de Latin-vakantie van je dromen? Salsa Brisa presenteert de 6e editie van het inmiddels welbekende en sensationele Sardinia ''Que Rico'' Festival! Ga met ons mee en waan je 5 dagen non-stop in de heetste Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue & alle andere latin-beats. Breng je dans-skills een level omhoog en volg een van de vele workshops, gegeven door de beste nationale & internationale top artiesten van over de hele wereld! Allemaal samen gebracht op één plek; om jou de beste tijd van je leven te geven! Je komt toch ook?

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zie hier onze Sardinia Promo video

Fun-Fact: tijdens onze laatste editie had het Sardinia Festival deelnemers uit 57(!) verschillende landen! 

Sardinia ''Que Rico'' Festival - Promo Video 2019

All inclusive Deal

Wij bieden je een ware Latin Experience om je (na)zomer onvergetelijk te maken! Tijdens je verblijf op Sardinië verblijf je in een luxe 4 sterren hotel; Hotel Portoconte in Alghero, Sardinia. Totaal verblijf je 5 dagen en 5 nachten op basis van All-inclusive;  hierbij is ontbijt, lunch, diner & drank* inbegrepen. Hiernaast ontvang je een Fullpass welke je toegang geeft tot het Sardinia Festival 2023 incl. alle workshops en party's!

Speciaal voor onze cursisten die een Platinum Abonnement hebben, bieden wij nog een extra korting van 5% per ticket. Bovenop de Early-bird of andere aanbiedingsprijs. ¡Vamos!

*Bij de drank behoort: Koffie, thee, water, huiswijn, alleen tijdens het eten, alle andere drank is beschikbaar tegen meerprijs  *Fullpass is excl. vliegticket

ssk_368837279_alghero_porto_conte_gabriele_maltinti_rsz_0.jpg

Early-Bird actie -25%

Voor de snelle beslissers geldt er een early-bird actie t/m 1 april met maar liefst 25% korting op je ticket! Wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal boekingen beschikbaar. 

Cuba Beach party  Holy Salsa Meeting  Sardinia Festival .png

Tickets

Kun je niet wachten om te gaan? Boek dan NU je tickets!

bottom of page